Over Basko

Kwaliteit, klant en langetermijn relatie gedreven, enthousiast en een warme liefde voor hout

Over Basko

Haardhout is mijn hobby in mijn vrije tijd en mijn doel is U als klant blij maken met mooi droog haardhout en zo een bijdrage te mogen leveren aan uw kostbare momenten die u heeft met familie en vrienden. En niet te vergeten verlaging van de gasrekening.

Vuur heeft de magische eigenschap dat het naast behaaglijke warmte, gezelligheid ook de ziel voorverwarmt voor de goede gesprekken, in welk seizoen u zich ook bevind in het leven. 

Het hout van Basko-Haardhout is onderscheidend omdat het hout een schoon droog product is wat reeds een functie heeft gehad in het bedrijfsleven. Dit hout word verzaagd naar haardhout. Op deze manier wil Basko zich onderscheiden van de vele andere leveranciers omdat er geen extra hulpmiddellen zoals ovendroging met gas word gebruikt voor het drogingsproces. U kiest dus bewust om het mileu (gas en bomenkap) te sparen door het hout te stoken van Basko-Haardhout. 

Momenteel word er bezorgd in Voorne-Putten, Goeree-Overflakkee, Hoeksche-Waard, Schouwen-Duivenland, Rotterdam en Drechtsteden.
U besteld via het bestelformulier , toch liever telefonisch, of heeft u nog een vraag? bel gerust naar +31643203233

Heeft u nog nooit hout gestookt van Basko? U kunt gratis kennismaken, klik hieronder op de rode button en vraag kosteloos het "vuurproef" pakket aan. 

Groet Bas Veenstra
Echtgenoot, vader van Sam, Boaz en Noah 
Oprichter Basko-Haardhout

Bestel nu Ik wil een "vuurproef" pakket

Basko Haardhout is een onderdeel van "vanBasko.nl"